Cara Untuk Tingkatkan Trafik Blog Anda

Salam..

Kali ini suka untuk aku berkongsi salah satu cara untuk meningkatkan trafik dalam blog dengan asiafans.net. Caranya mudah saja, lebih mudah dari korang makan nasik.. amboiii..ahahaa.. citer sini habis sini la yer, aku pun baru nak try sbenarnya. Alangkah baiknyer aku,baru je try dah nk kongsi2 ngan orang.. nanti korang tau la kenapa aku nak kongsi sangat ni...


ok..mula2 korang klik gambar kat bawah ni untuk membawa korang ke asiafans.net ni :


dah klik?
pastu korang boleh daftar dengan menekan button register kt atas tu macam kat bawah ni..



jumpa?
lepas tu lagi xde gambar dah untuk korang.. korang isi la borang kat situ untuk daftar...
lepas tu lagi dan lagi dengan senangnya korang dah dapat 50 coins. "apa aku nak buat dengan coins tu pulak?" Hmmmm..persoalan yang bagus dan menarik....

coins2 tu untuk korang gunakan untuk promote site korang seperti blog,twitter, facebook, dll.. macam mana nak lebih coins?


kat home korang tu, korang scroll kat bawah sikit dan korang akan nampak "earn coins" :


nampak?

haaaa.. itu lah sedikit sebanyak aku boleh bagitau,sbb aku pon newbie lagi.. so selamat mencuba.... ! Klik SINI




1 comment:

  1. AsiaCube boleh menjadi alternatif dan juga menawarkan perkhidmatan servis untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
    Lawati: AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
    Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube

    ReplyDelete

MUST READ